tramtarie 3.jpg

Polední menu

Za poloviční porce účtujeme 70% z ceny.

.

Na stravenky vracíme do 5,-Kč

.

Za změnu přílohy k hlavnímu jídlu účtujeme 10,-Kč

.

Pokrmy na tomto denním jídelním lístku obsahují alergeny A1 - A14.

poledni%20menu_edited.png

 

Seznam alergenů

  1. Obiloviny obsahující lepek: a) a) pšenice, b) žito,  c) ječmen, d) oves, e)špalda, f) kamut nebo jejich odrůdy

  2. Korýši

  3. Vejce

  4. Ryby

  5. Jádra pozemnice olejné (arašídy)

  6. Sója , sojové boby

  7. Mléko

  8. Skořápkové plody: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie

  9. Celer a výrobky z něj

  10. Hořčice a výrobky z ní

  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich

  12. Oxid siřičitý a siřičitany E220, E221, E222, E223, E224, E226, E227, E228

  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj

  14. Měkkýši a výrobky z nich

+420 271742677

©2020 by Restaurace TRAMTÁRIE. Proudly created by MarcoArt